Byggföretag, hantverkare och snickare i Umeå

Byggföretag i Umeå

I staden Umeå finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 14 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Umeå som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västerbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Umeå.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Umeå som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Umeå.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Umeå nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Umeå

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Umeå som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Byggkraft Renovering
Moritzv. 1
903 42 UMEÅ


Bjurbäcks Bygg & Plåt AB
N. Obbolav. 112 A
904 22 Umeå


JO Kakel & Bygg AB
Kummelv. 4
901 37 UMEÅ


Rydfjälls Byggservice
Yttertavle 65
905 96 Umeå


Innertavle Bygg AB
Innertavle 74
905 96 Umeå


Energiteamet I Umeå AB
Lärlingsg. 29 B
904 22 Umeå


Nya Byggeriet i Umeå AB
Bjännsjö 76
905 87 Umeå


BE Bygg & Besiktning
Åkertjärnsv. 19
905 82 UMEÅ


G. Nylén Bygg, AB
Hökv. 32
904 21 UMEÅ


Egelby Bygg AB
Månskensv. 23
906 37 Umeå


Riksbyggen
V. Norrlandsg. 11 B
903 27 Umeå


Lundbergs Bygg i Sävar AB
S. Ersmarksg. 21
903 36 Umeå


Briell Bygg AB
Lärlingsg. 8
904 22 Umeå


Obbola Byggservice AB
Lärlingsg. 15
904 22 Umeå


Guide till orten Umeå

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Umeå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Umeå varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Umeå och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Umeå.

Här hittar du mer information om staden Umeå.

Hittar du inget byggföretag i Umeå som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västerbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.