Byggföretag, hantverkare och snickare i Storuman

Byggföretag i Storuman

I staden Storuman finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Storuman som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västerbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Storuman.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Storuman som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Storuman.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Storuman nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Storuman

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Storuman som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Nilssons Bygg & Måleri AB
Skolg. 10
923 31 STORUMAN


Bert Lindström:S Bygg & Lantbruk
Ullisjaur 126
923 99 STORUMAN


Alexander Bergström AB
Järnvägsg. 34
923 31 STORUMAN


Kumla Måleri
Eriksbergsvägen 19
923 21 Storuman


Laisbäcks Ledningsbyggnad AB
Laisbäck 125
923 99 STORUMAN


Borr & VVS Service - Norra
Plåtslagarg. 10
923 32 Storuman


NCC Construction
Blå vägen 222 B
923 31 STORUMAN


Bygg Och Mark Konstruktion I Sördal AB
070 - 687 18 55Gustavsson, Dan Torvald
Abborrberg 213
923 99 STORUMAN


Gimvall, Björn
0951 - 204 44Projektledning i Lappland AB
Hammarv. 19
923 31 STORUMAN


Jirléns Byggservice AB
Skarvsjöby 242
923 98 Storuman


Guide till orten Storuman

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Storuman

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Storuman varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Storuman och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Storuman.

Här hittar du mer information om staden Storuman.

Hittar du inget byggföretag i Storuman som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västerbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.