Byggföretag, hantverkare och snickare i Obbola

Byggföretag i Obbola

I staden Obbola finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Obbola som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västerbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Obbola.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Obbola som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Obbola.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Obbola nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Obbola

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Obbola som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Kempes Bygg & Snickeri Montage AB
Kvarnv. 5
913 42 Obbola


Urpiala El & Bygg AB
Bygränd 17
913 42 Obbola


Rickards Bygg I Umeå AB
Kvarnv. 10
913 42 Obbola


Kakelman&Klinker
Notv. 10
913 42 Obbola


Kent Lastare
Minkstigen 2
913 42 Obbola


Rb Bygg
Kvarnv. 10
913 42 Obbola


Björntjänst I Umeå AB
Lilltuvan 19
913 42 Obbola


Fastighetsutveckling I Obbola AB
Linjev. 5
913 41 OBBOLA


Th Metal Group AB
Uppförsbacken 3 B
913 41 OBBOLA


Guide till orten Obbola

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Obbola

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Obbola varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Obbola och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Obbola.

Här hittar du mer information om staden Obbola.

Hittar du inget byggföretag i Obbola som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västerbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.