Byggföretag, hantverkare och snickare i Lycksele

Byggföretag i Lycksele

I staden Lycksele finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 17 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Lycksele som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västerbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Lycksele.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Lycksele som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Lycksele.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Lycksele nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Lycksele

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Lycksele som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


BT Bygg
Lavalv. 10
921 33 Lycksele


Contractor Bygg i Lycksele AB
Fabriksg. 12
921 36 LYCKSELE


Lycksele Sport & Dyktjänst AB
Alfav. 3
921 33 Lycksele


Zact Entreprenad AB
Hedlundavägen
921 36 LYCKSELE


Åskilje Bygg & Däckservice AB
Sågv. 31
921 45 LYCKSELE


Werner Bygg I Lycksele AB
Sandvik 31 Näsland
921 93 Lycksele


Plåtslagarn I Lycksele AB
Travv. 8
921 37 Lycksele


Kattisavan Gräv & Bygg AB
Kattisavan 93
921 91 Lycksele


Vattenfall Services Nordic AB
Hällstigen 1 B
921 45 LYCKSELE


Eliasson Bygg I Lycksele AB
Kvarnv. 13 A
921 42 Lycksele


Byggkvalitet Norrland AB
Mov. 3
921 35 Lycksele


Land & Dykservice Nord AB
Grundtjärnsv. 19
921 34 LYCKSELE


Lilltjärns Bygg & Fastighets HB
Kattisavan 86
921 91 Lycksele


Söderlund, Johnny
Bratten 136
921 93 Lycksele


Lycksele Borrenergi AB
Timotejv. 12
921 92 LYCKSELE


Lycksele Bygg och Miljö AB
Betsele 24
921 93 Lycksele


Fjällservice I Kittelfjäll AB
Guide till orten Lycksele

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Lycksele

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Lycksele varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Lycksele och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Lycksele.

Här hittar du mer information om staden Lycksele.

Hittar du inget byggföretag i Lycksele som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västerbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.