Byggföretag, hantverkare och snickare i Kalvträsk

Byggföretag i Kalvträsk

I staden Kalvträsk finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 1 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kalvträsk som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västerbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Kalvträsk.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kalvträsk som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kalvträsk.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kalvträsk nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kalvträsk

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kalvträsk som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Kalvträskgruppen HB
Kalvträsk 115
930 27 Kalvträsk


Guide till orten Kalvträsk

Kalvträsk är en ort i västra delen av Burträsks socken, Skellefteå kommun. Orten klassades som småort till och med år 2005. Fem kilometer sydväst om Kalvträsk ligger Vitbergen naturreservat.

Yta: 31 hektar
Invånarantal: 56, år 2005

Priser för byggföretag och hantverkare Kalvträsk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kalvträsk varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kalvträsk och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kalvträsk.

Här hittar du mer information om staden Kalvträsk.

Hittar du inget byggföretag i Kalvträsk som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västerbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.