Byggföretag, hantverkare och snickare i Kåge

Byggföretag i Kåge

I staden Kåge finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kåge som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västerbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Kåge.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kåge som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kåge.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kåge nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kåge

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kåge som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Nordisk Teknologi I Kåge Svets och Montage AB
Dalg. 2
934 32 Kåge


Acelia Inkasso AB
Tung. 19
934 32 Kåge


Norra Västerbotten Bygg AB
Häggbärsg. 47
934 91 KÅGE


P.M:S Monteringar HB
Byg. 61
934 91 KÅGE


Kr Helt O Hållet AB
Piratv. 2
934 31 KÅGE


Brännström, Lage Stefan
Norrlångträsk 113
934 95 KÅGE


Cicito AB
Byg. 61
934 91 KÅGE


Jv Kåge Bygg, AB
Hamng. 28 A
934 31 KÅGE


Skellefteå Räckesmontage AB
Storg. 42
934 32 Kåge


Hans Bystedt, HB
Frostkåge 259
934 92 Kåge


Byggbossen I Västerbotten, AB
Storg. 4
934 31 KÅGE


Kr Anläggningsservice HB
Frostkåge 116
934 92 Kåge


Brännströms Fastighetsservice HB
Häggbärsg. 57
934 91 KÅGE


Guide till orten Kåge

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kåge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kåge varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kåge och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kåge.

Här hittar du mer information om staden Kåge.

Hittar du inget byggföretag i Kåge som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västerbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.