Byggföretag, hantverkare och snickare i Holmsund

Byggföretag i Holmsund

I staden Holmsund finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 10 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Holmsund som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västerbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Holmsund.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Holmsund som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Holmsund.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Holmsund nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Holmsund

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Holmsund som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Brunnsborrarna Rehn & Sjöberg AB
Stenhuggareg. 15
913 35 HOLMSUND


Bygg O Bo I Umeå AB
Sångstigen 27
913 33 HOLMSUND


Örnberg Entreprenad AB
Karlsborg 102
913 35 HOLMSUND


Glh Byggdetaljer AB
Stenhuggaregatan 21
913 35 HOLMSUND


Urpialas Rep & Bygg
Zakrisv. 14 A
913 35 HOLMSUND


Uab What You Want Litauen Filial
Industrig. 13
913 31 HOLMSUND


Urpialas Rep & Bygg AB
Zakrisv. 14 A
913 35 HOLMSUND


Delete Service AB
Korsv. 1
913 35 HOLMSUND


Dahlstedt Byggkonsult, AB
Zakrisv. 12 C
913 35 HOLMSUND


Umeå Personaluthyrning Och Bygg AB
Brännölandet 58
913 35 HOLMSUND


Guide till orten Holmsund

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Holmsund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Holmsund varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Holmsund och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Holmsund.

Här hittar du mer information om staden Holmsund.

Hittar du inget byggföretag i Holmsund som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västerbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.