Byggföretag, hantverkare och snickare i Flarken

Byggföretag i Flarken

I staden Flarken finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Flarken som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västerbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Flarken.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Flarken som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Flarken.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Flarken nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Flarken

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Flarken som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Toljawoods Hus & Bygg AB
Flarkv. 149
915 96 FLARKEN


Brex AB
Pellboda 48
915 96 FLARKEN


Lars Murare
Gammelbyn 8
915 96 FLARKEN


AR Bygg AB
0934 - 211 40Ar Bygg AB
Gammelbyn 86
915 96 FLARKEN


Guide till orten Flarken

Flarken är en småort i Nysätra socken i Robertsfors kommun, Västerbotten. Flarken ligger cirka 8 km väster om Ånäset. Söder om byn passerar Flarkån på sitt lopp mot Hertsångerälven vid Ånäset. I byn ligger Flarkens kapell. Byn hade en skola som lades ner 2007.

Yta: 25 hektar
Invånarantal: 101, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Flarken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Flarken varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Flarken och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Flarken.

Här hittar du mer information om staden Flarken.

Hittar du inget byggföretag i Flarken som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västerbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.