Byggföretag, hantverkare och snickare i Dorotea

Byggföretag i Dorotea

I staden Dorotea finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 4 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Dorotea som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västerbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Dorotea.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Dorotea som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Dorotea.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Dorotea nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Dorotea

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Dorotea som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Yssbyss Skog AB
Sjöstigen 3
917 32 Dorotea


Björkman traktorarbeten AB, Tommy
0942 - 320 11Doromodulen AB
Storg. 61
917 32 Dorotea


Dorro Bygg och Plåt, AB
Spejares v. 11
917 32 Dorotea


Guide till orten Dorotea

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Dorotea

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Dorotea varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Dorotea och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Dorotea.

Här hittar du mer information om staden Dorotea.

Hittar du inget byggföretag i Dorotea som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västerbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.