Byggföretag, hantverkare och snickare i Boliden

Byggföretag i Boliden

I staden Boliden finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Boliden som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västerbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Boliden.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Boliden som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Boliden.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Boliden nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Boliden

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Boliden som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Rönnkvist Trä AB
Åliden 7
936 91 BOLIDEN


Solström I Kiruna, AB
Zinkv. 15
936 31 BOLIDEN


Skellefteå Energi Underhåll HB
Finnforsfallet 40
936 92 Boliden


Eric Sundwalls Bygg AB
Dalvik 19
936 92 Boliden


Hedlundabygg AB
Svansele 67
936 93 BOLIDEN


Guide till orten Boliden

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Boliden

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Boliden varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Boliden och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Boliden.

Här hittar du mer information om staden Boliden.

Hittar du inget byggföretag i Boliden som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västerbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.