Byggföretag, hantverkare och snickare i Likenäs

Byggföretag i Likenäs

I staden Likenäs finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 2 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Likenäs som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Värmland, förslagsvis som ligger i närheten av Likenäs.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Likenäs som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Likenäs.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Likenäs nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Likenäs

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Likenäs som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bröderna Jacobssons Byggteknik AB
Amnerud 26
680 63 Likenäs


Transtrands Bygg Och Golv
Transtrand Broddgården 15
680 63 Likenäs


Guide till orten Likenäs

Likenäs är en småort i Dalby socken i Torsby kommun belägen i Klarälvdalen. Likenäs var tingsplats för Älvdals härad till 1971.

Yta: 88 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Likenäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Likenäs varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Likenäs och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Likenäs.

Här hittar du mer information om staden Likenäs.

Hittar du inget byggföretag i Likenäs som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Värmland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.