Byggföretag, hantverkare och snickare i Kristinehamn

Byggföretag i Kristinehamn

I staden Kristinehamn finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kristinehamn som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Värmland, förslagsvis som ligger i närheten av Kristinehamn.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kristinehamn som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kristinehamn.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kristinehamn nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kristinehamn

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kristinehamn som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bo A Bygg
Sunnäsv. 9
681 95 Kristinehamn


Linnés i Kristinehamn AB
Havg. 4
681 42 Kristinehamn


Mur & Kakelhantverk Michael Johnson AB
Västerviks Gård
681 95 Kristinehamn


Johanssons Byggnads AB
Visnums-kil SILLETORP
681 93 Kristinehamn


BYGGNADSFIRMA Nils Karlsson AB
Gärdesg. 4 A
681 34 KRISTINEHAMN


D Bertilssons byggservice AB
070 - 335 36 34Arketegs Bygg AB
Brattsandsv. 18
681 93 Kristinehamn


LK Byggtjänst AB
Mellankvarnsv. 5
681 43 KRISTINEHAMN


Snickartjärnbro AB
Skottlanda 2152
681 96 KRISTINEHAMN


Bygguppdrag AB
Sjöfallsv. 59
681 93 Kristinehamn


Sohlbergs Stenhuggeri
Fastingsg. 41
681 36 KRISTINEHAMN


LK Byggtjänst AB
Mellankvarnsv. 5
681 43 KRISTINEHAMN


Schakt & Bygg Nore
Ljungv. 6
681 52 KRISTINEHAMN


Guide till orten Kristinehamn

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Yta: 13,36 km2
Invånarantal: 17839, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kristinehamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kristinehamn varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kristinehamn och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kristinehamn.

Här hittar du mer information om staden Kristinehamn.

Hittar du inget byggföretag i Kristinehamn som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Värmland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.