Byggföretag, hantverkare och snickare i Karlskoga

Byggföretag i Karlskoga

I staden Karlskoga finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 17 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Karlskoga som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Värmland, förslagsvis som ligger i närheten av Karlskoga.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Karlskoga som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Karlskoga.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Karlskoga nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Karlskoga

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Karlskoga som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


R O B A B
Sektionsv. 1
691 42 KARLSKOGA


K B A Karlskoga Bygg- o. Anläggnings AB
Botorpsv. 1
691 42 KARLSKOGA


AJ Bygg AB
Svetsarev. 15
691 37 KARLSKOGA


HEBAB, H. Einarsson Byggnads AB
Sektionsv. 13
691 42 KARLSKOGA


Allbyggarn I Karlskoga AB
Hangarv. 18
691 35 KARLSKOGA


Karlskoga Snickeri & Montage
Värmlandsvägen
691 37 KARLSKOGA


SveBorr
Gälleråsen 616 A
691 91 KARLSKOGA


Karlskoga Mur & Puts
Bondev. 26
691 36 Karlskoga


Roffes Bygg
Skolg. 43
691 41 Karlskoga


NCC Construction
Hangarv. 23
691 35 KARLSKOGA


Plåt och Montage
Källmo 676
691 91 KARLSKOGA


Erwi Bygg Aktiebolag
Bråtåkersv. 7
691 54 Karlskoga


HB Nilsro
Bricketorp 110
691 94 Karlskoga


Resort Villor Mauritzberg AB
Kärne 418
691 91 KARLSKOGA


Ph:S Rep & Allmontage
Övre Trädgårdsg. 20
691 41 Karlskoga


Örebro Bygg- Och Anläggnings AB
Värmlandsv. 29
691 34 Karlskoga


Linnebäck Total AB
Linnebäck 706
691 93 KARLSKOGA


Guide till orten Karlskoga

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Karlskoga

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Karlskoga varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Karlskoga och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Karlskoga.

Här hittar du mer information om staden Karlskoga.

Hittar du inget byggföretag i Karlskoga som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Värmland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.