Byggföretag, hantverkare och snickare i Filipstad

Byggföretag i Filipstad

I staden Filipstad finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Filipstad som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Värmland, förslagsvis som ligger i närheten av Filipstad.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Filipstad som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Filipstad.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Filipstad nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Filipstad

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Filipstad som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Janne Qvist Byggfirma,, AB
Förrådsg. 11
682 33 Filipstad


Leif Sundqvist Bygg AB
Lövlundsg. 4
682 33 Filipstad


J Thörnqvist Bygg i Filipstad AB
Bergskalhyttan 20
682 91 Filipstad


Haags Timmerhus AB
Finngårdarna 220
682 92 FILIPSTAD


J. Thörnqvist Bygg I Filipstad AB
Vasag. 23
682 33 Filipstad


Lundells Entreprenad
Långban Hagalund 1
682 92 FILIPSTAD


Multi Montage Filipstad, AB
Patron Bergströms v. 25
682 33 Filipstad


Qist Nordic AB
Torkhushöjden 15
682 92 FILIPSTAD


J T:S Bygg
Bergskalhyttan 20
682 91 Filipstad


Markus Degerstedts Uthyrning AB
Pålandsv. 67
682 34 FILIPSTAD


Degerstedt Bygg & Glasmästeri AB
Fransfallet
682 91 Filipstad


Höglunda Bygg & Gräv KB
Artistv. 37
682 34 FILIPSTAD


Multi Montage Värmland AB
Patron Bergströms v. 25
682 33 Filipstad


Guide till orten Filipstad

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Filipstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Filipstad varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Filipstad och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Filipstad.

Här hittar du mer information om staden Filipstad.

Hittar du inget byggföretag i Filipstad som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Värmland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.