Byggföretag, hantverkare och snickare i Deje

Byggföretag i Deje

I staden Deje finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 7 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Deje som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Värmland, förslagsvis som ligger i närheten av Deje.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Deje som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Deje.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Deje nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Deje

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Deje som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Deje Byggtjänst, AB
Industriv. 20
669 31 DEJE


Hjertstedt Bygg i Värmland AB
Industriv. 6
669 31 DEJE


Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Bruksvägen 100
669 32 Deje


A.T. Bygg
Torptjärnsv. 2
669 30 Deje


Stab Kraft & Entreprenad, AB
Jeriko 2
669 91 DEJE


Ävjagården AB
Ävjagården
669 91 DEJE


Skogsinvest Värmland AB
Lindv. 2
669 32 Deje


Guide till orten Deje

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Deje

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Deje varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Deje och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Deje.

Här hittar du mer information om staden Deje.

Hittar du inget byggföretag i Deje som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Värmland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.