Byggföretag, hantverkare och snickare i Vattholma

Byggföretag i Vattholma

I staden Vattholma finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 4 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Vattholma som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Uppsala, förslagsvis som ligger i närheten av Vattholma.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Vattholma som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Vattholma.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Vattholma nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Vattholma

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Vattholma som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Rora Byggservice AB
Bredgården 42
743 93 Vattholma


Acutera AB
Lena-ekeby 60
743 92 VATTHOLMA


Uppsala Byggtekno AB
Skogshyddan
743 93 Vattholma


Melins Bygg och Fastighet AB
Lodsmedsv. 7
743 50 VATTHOLMA


Guide till orten Vattholma

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Yta: 116,09 hektar
Invånarantal: 1427, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Vattholma

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Vattholma varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Vattholma och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Vattholma.

Här hittar du mer information om staden Vattholma.

Hittar du inget byggföretag i Vattholma som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Uppsala.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.