Byggföretag, hantverkare och snickare i Uppsala

Byggföretag i Uppsala

I staden Uppsala finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 16 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Uppsala som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Uppsala, förslagsvis som ligger i närheten av Uppsala.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Uppsala som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Uppsala.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Uppsala nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Uppsala

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Uppsala som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Per Andersson & Son Byggnads AB
Libro Ringv. 34
752 28 Uppsala


HZ Bygg AB
Bergsbrunnag. 18
753 23 Uppsala


Svartbäckens Byggservice AB
Vikingag. 23
753 34 Uppsala


Öregrund Bygg AB
Fyrisborgsg. 4
754 50 UPPSALA


ByggConstruct AB
Säbyg. 25
753 23 Uppsala


Flottsunds Bygg AB
Höjdv. 25
756 53 Uppsala


Petterslunds Byggservice AB
Regins v. 12 B
754 40 Uppsala


Ingemar Rääf Bygg AB
Libro ringväg 69
752 28 Uppsala


Hassesnickare.se
Blomg. 6
752 31 Uppsala


Bohlins Bygg & Montage
Tunag. 63
753 37 UPPSALA


Hässle Bygg
Hässle 56
755 91 UPPSALA


K360 Nordic AB
Bolandsg. 15 B
753 23 Uppsala


Funbo Bygg AB
Skråttv. 6
755 97 UPPSALA


Rm Team Bygg&Design AB
Atterbomsg. 25
754 30 UPPSALA


Anders Produktion AB
Sylveniusg. 10
754 50 UPPSALA


TMP i Uppsala AB
018 - 60 72 70Guide till orten Uppsala

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Uppsala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Uppsala varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Uppsala och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Uppsala.

Här hittar du mer information om staden Uppsala.

Hittar du inget byggföretag i Uppsala som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Uppsala.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.