Byggföretag, hantverkare och snickare i Runhällen

Byggföretag i Runhällen

I staden Runhällen finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 2 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Runhällen som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Uppsala, förslagsvis som ligger i närheten av Runhällen.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Runhällen som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Runhällen.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Runhällen nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Runhällen

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Runhällen som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Teår Bygg
Olsbo 102
744 93 Runhällen


Uppsala Golv & Betong AB
Lov. 14
744 93 Runhällen


Guide till orten Runhällen

Runhällen är en tätort i Heby kommun i Uppsala län (Uppland). Samhället ligger cirka 12 kilometer norr om Heby och ett par kilometer sydost om Enåkers kyrkby. Orten hade 217 invånare år 2010. Runhällen var tidigare stationssamhälle och järnvägsknut, men har idag inga större arbetsgivare.

Yta: 49,81 hektar
Invånarantal: 217, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Runhällen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Runhällen varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Runhällen och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Runhällen.

Här hittar du mer information om staden Runhällen.

Hittar du inget byggföretag i Runhällen som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Uppsala.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.