Byggföretag, hantverkare och snickare i Östhammar

Byggföretag i Östhammar

I staden Östhammar finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 7 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Östhammar som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Uppsala, förslagsvis som ligger i närheten av Östhammar.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Östhammar som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Östhammar.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Östhammar nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Östhammar

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Östhammar som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Tommy Nordgrens Byggnadsfirma AB
Uppskedika 327
742 92 östhammar


Söderby Bygg
Hanunda 194
742 92 östhammar


Ånö Bygg AB
Syltbo 130
742 92 östhammar


Öregrund Bygg AB
Gammelbyn 19
742 92 östhammar


Falk Entreprenad AB
Forsmarks Bruk 1
742 94 östhammar


Sjökrogen Östhammar
Prästgatan 14
742 31 ÖSTHAMMAR


Johan Söderlund Bygg AB
Stenbacksv. 4
742 93 ÖSTHAMMAR


Guide till orten Östhammar

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Östhammar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Östhammar varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Östhammar och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Östhammar.

Här hittar du mer information om staden Östhammar.

Hittar du inget byggföretag i Östhammar som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Uppsala.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.