Byggföretag, hantverkare och snickare i Östervåla

Byggföretag i Östervåla

I staden Östervåla finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Östervåla som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Uppsala, förslagsvis som ligger i närheten av Östervåla.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Östervåla som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Östervåla.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Östervåla nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Östervåla

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Östervåla som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Lindblom Bygg & Service
Vreta 181
740 46 ÖSTERVÅLA


Frisk, Göran
Smedsg. 5
740 46 ÖSTERVÅLA


Vreta Berg AB
Lundbo Bygg & Fastigheter AB
NORRSÄLJA
740 46 ÖSTERVÅLA


Hummelgård Bygg & Anläggningar AB
Stärte 124
740 46 ÖSTERVÅLA


Bra Rot 1 AB
Upplanda Lantbruk & Bygg
Upplanda 329
740 46 ÖSTERVÅLA


Lagbo Bygg AB
Nyg. 14
740 46 ÖSTERVÅLA


Lärarförbundets Lokalavdelning I Heby
0292 - 712 86Guide till orten Östervåla

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Östervåla

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Östervåla varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Östervåla och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Östervåla.

Här hittar du mer information om staden Östervåla.

Hittar du inget byggföretag i Östervåla som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Uppsala.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.