Byggföretag, hantverkare och snickare i Öregrund

Byggföretag i Öregrund

I staden Öregrund finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Öregrund som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Uppsala, förslagsvis som ligger i närheten av Öregrund.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Öregrund som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Öregrund.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Öregrund nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Öregrund

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Öregrund som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Öregrundsgrepen Bygg & Vvs AB
Lönng. 10
742 41 öregrund


Tegelsmora Byggteknik AB
Långbacken 5
742 43 öregrund


Öregrundsgrepen Bygg & VVS AB
Lönng. 10
742 41 öregrund


Låj Holding AB
Rådhusg. 10
742 42 ÖREGRUND


Magnus Carlsson Bygg
Skogsv. 5
742 43 öregrund


Sherif & Kevin Kök & Bar AB
Strandg. 1 C
742 42 ÖREGRUND


Guide till orten Öregrund

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Öregrund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Öregrund varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Öregrund och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Öregrund.

Här hittar du mer information om staden Öregrund.

Hittar du inget byggföretag i Öregrund som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Uppsala.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.