Byggföretag, hantverkare och snickare i Örbyhus

Byggföretag i Örbyhus

I staden Örbyhus finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 14 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Örbyhus som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Uppsala, förslagsvis som ligger i närheten av Örbyhus.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Örbyhus som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Örbyhus.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Örbyhus nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Örbyhus

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Örbyhus som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bladängens Bygg & Service AB
Bladängen
748 95 ÖRBYHUS


Janne Blombergs Bygg & Keramik AB
Sandbo Vendel
748 95 ÖRBYHUS


Po:S Ventilation & Fastighetsservice
Karby 234
748 95 ÖRBYHUS


Bolmyra Bygg
Allerbäcke 129
748 95 ÖRBYHUS


Byggnadsfirma Hans Karlberg
Skogspromenaden 7
748 40 ÖRBYHUS


Sandbergs All Service
Bergby 209
748 95 ÖRBYHUS


Libbarbo Byggmontage AB
Libbarbov. 41
748 40 ÖRBYHUS


Gyllby Montage AB
Tegelsmorav. 50
748 42 ÖRBYHUS


Demmesbodikets Dikningsföretag
Gyllby
748 94 örbyhus


Byggfirma, Kjell Nilsberg
Holvarbo 302
748 95 ÖRBYHUS


JBs Bygg & Keramik
Sandbo 109
748 95 ÖRBYHUS


Gyllby Säkerhetsteknik
Gyllbyv. 20
748 42 ÖRBYHUS


Hasse Ekman Bil O Svets
Husby 135
748 95 ÖRBYHUS


A.Strands Transportservice
Bergby 222 Komotet
748 95 ÖRBYHUS


Guide till orten Örbyhus

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Yta: 158,02 hektar
Invånarantal: 1984, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Örbyhus

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Örbyhus varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Örbyhus och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Örbyhus.

Här hittar du mer information om staden Örbyhus.

Hittar du inget byggföretag i Örbyhus som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Uppsala.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.