Byggföretag, hantverkare och snickare i Knutby

Byggföretag i Knutby

I staden Knutby finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Knutby som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Uppsala, förslagsvis som ligger i närheten av Knutby.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Knutby som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Knutby.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Knutby nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Knutby

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Knutby som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Oscar Dillner Bygg AB
Bladåkersby 26
740 12 KNUTBY


Think Strong Int KB
Trastens v. 2
740 12 KNUTBY


Norlin Byggnadsfirma, Lars
Knutby-ösby 10
740 12 KNUTBY


Tre T Mark AB
Sotter 132
740 12 KNUTBY


Knutby Bygg
Gränsta 319
740 12 KNUTBY


Jimmy Söderströms Bygg & Entreprenad
Ingeborgsby 26
740 12 KNUTBY


Guide till orten Knutby

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånarantal: 564, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Knutby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Knutby varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Knutby och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Knutby.

Här hittar du mer information om staden Knutby.

Hittar du inget byggföretag i Knutby som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Uppsala.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.