Byggföretag, hantverkare och snickare i Järlåsa

Byggföretag i Järlåsa

I staden Järlåsa finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 10 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Järlåsa som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Uppsala, förslagsvis som ligger i närheten av Järlåsa.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Järlåsa som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Järlåsa.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Järlåsa nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Järlåsa

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Järlåsa som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Björkhagen Ställningar AB
Friberga Björkhagen 108
744 96 JÄRLÅSA


Piru Bygg & Dyktjänst
Slingerv. 11
744 96 JÄRLÅSA


Villa-Hemservice
Nordanå 8
744 97 Järlåsa


Gidlöfs Grund Och Markanläggning
Jonsund Blomsberg 102
744 97 Järlåsa


Järlåsa Takomläggningar
Nordanå Bryggarbo 67
744 97 Järlåsa


Blackbo Bygg AB
Blackbo 27
744 97 Järlåsa


Anja Co HB
Slingerv. 10
744 96 JÄRLÅSA


Uffes Form & Bygg
Järlåsa-hemmingsbo 15
744 97 Järlåsa


Ajko Entreprenad I Dalkarlsbo KB
Järlåsa-dalkarlsbo 8
744 97 Järlåsa


Ordeus Anette, Ekonomi
Järlåsa-dalkarlsbo 8
744 97 Järlåsa


Guide till orten Järlåsa

Järlåsa är en tätort i Järlåsa socken, Uppsala kommun. Järlåsa kyrkby, som småort namnsatt till Järlåsa, med Järlåsa kyrka ligger cirka 3 km norr om Järlåsa.

Yta: 56,67 hektar
Invånarantal: 493, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Järlåsa

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Järlåsa varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Järlåsa och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Järlåsa.

Här hittar du mer information om staden Järlåsa.

Hittar du inget byggföretag i Järlåsa som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Uppsala.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.