Byggföretag, hantverkare och snickare i Gimo

Byggföretag i Gimo

I staden Gimo finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Gimo som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Uppsala, förslagsvis som ligger i närheten av Gimo.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Gimo som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Gimo.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Gimo nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Gimo

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Gimo som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Villabrunnar Jansson AB
Solängsg. 35
747 41 GIMO


Westerman Entreprenad AB
Långg. 22
747 42 Gimo


Flymyra-Ramhälls Samfällighetsförening
Lysta 132
747 95 Gimo


Gimo Bygg Och Inredning
Långg. 33
747 42 Gimo


Ps Energideklaration AB
Fyrbovägen 28
747 44 Gimo


HJK Entreprenad AB
Gimo Torg 5
747 43 GIMO


Gimo Järn Och Bygg AB
Uppsalav. 30
747 42 Gimo


MV Byggentreprenader AB
Tummarg. 2
747 42 Gimo


Guide till orten Gimo

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Gimo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Gimo varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Gimo och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Gimo.

Här hittar du mer information om staden Gimo.

Hittar du inget byggföretag i Gimo som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Uppsala.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.