Byggföretag, hantverkare och snickare i Bälinge

Byggföretag i Bälinge

I staden Bälinge finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 15 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bälinge som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Uppsala, förslagsvis som ligger i närheten av Bälinge.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bälinge som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bälinge.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bälinge nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bälinge

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bälinge som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Ekema AB
Skuttunge-eke 126
743 82 Bälinge


Henrik P Bygg & Entreprenad AB
Gysta 63
743 82 Bälinge


PA Byggservice
Tingstuv. 8
743 82 Bälinge


Schyllerts Mur & Kakel AB
Isgrena 110
743 86 Bälinge


Kenneth Lindqvist Familjestiftelse
Skuttunge-eke 126
743 82 Bälinge


Matsbo HB
Grellsbo
743 86 Bälinge


Tämnargårdens Maskin Teknik Tmt
Bostebo 2
743 86 Bälinge


Bolandsbolaget Uppsala AB
Grellsbo 210
743 86 Bälinge


G.J:S. Aluminiummontage
Åloppe 419
743 86 Bälinge


Se-Ges Byggservice
Myggstensv. 4
743 82 Bälinge


Uppcon AB
Grellsbo 210
743 86 Bälinge


Lindgren, Kurt Karl-Arne
Ullbolsta Solbacken 125
743 86 Bälinge


Johan Jansson
S. Krycklinge 11
743 82 Bälinge


Lövstalöt Byggservice
Isgrena Karlsborg 3
743 86 Bälinge


Agersta Gård Byggnads & Fastighets AB
Agersta 3
743 86 Bälinge


Guide till orten Bälinge

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Bälinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bälinge varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bälinge och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bälinge.

Här hittar du mer information om staden Bälinge.

Hittar du inget byggföretag i Bälinge som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Uppsala.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.