Byggföretag, hantverkare och snickare i Tungelsta

Byggföretag i Tungelsta

I staden Tungelsta finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 14 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Tungelsta som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Tungelsta.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Tungelsta som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Tungelsta.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Tungelsta nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Tungelsta

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Tungelsta som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


HB Siltis Entreprenad
Längdhoppsv. 35
137 54 TUNGELSTA


Årsta Berg & Bygg AB
08 - 500 311 26Te & Pn Bygg & Projektledning AB
Sorundav. 31
137 93 Tungelsta


Harjo Bygg AB
Södertäljev. 161
137 93 Tungelsta


Stockholm City Bygg Och Entreprenad HB
Södertäljev. 131
137 93 Tungelsta


Bygghantverkarna Jakub och Far AB
Södertäljev. 33
137 56 TUNGELSTA


Bgl Bygg
Häckgränd 14
137 54 TUNGELSTA


Greger Måleriservice AB
Varpav. 4
137 57 Tungelsta


R&R Service
Hammarängsvägen 1 E
137 55 Tungelsta


Angel & Engwall AB
Hemfosav. 35
137 93 Tungelsta


MKB Bygg AB
Månv. 1
137 54 TUNGELSTA


Renoma Bygg & Konsult
Diskusv. 29
137 56 TUNGELSTA


Al Snyggt Byggt AB
Vretalundsv. 6
137 56 TUNGELSTA


Via Handelsträdgård I Tungelsta AB
Skogs Ekebyv. 3
137 54 TUNGELSTA


Guide till orten Tungelsta

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Priser för byggföretag och hantverkare Tungelsta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Tungelsta varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Tungelsta och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Tungelsta.

Här hittar du mer information om staden Tungelsta.

Hittar du inget byggföretag i Tungelsta som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.