Byggföretag, hantverkare och snickare i Trångsund

Byggföretag i Trångsund

I staden Trångsund finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 14 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Trångsund som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Trångsund.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Trångsund som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Trångsund.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Trångsund nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Trångsund

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Trångsund som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Dbs-Teknik AB
Sjöängsv. 21 B
142 64 Trångsund


Donald 13 Bygg AB
Branta Backen 22
142 66 Trångsund


Byggmård AB
Sjöliden 32
142 64 Trångsund


Södertörn Bygg & Riv AB
Tornslingan 15
142 61 TRÅNGSUND


Hemmesta Allfix AB
Dalaröv. 21
142 66 Trångsund


Din Byggpartner i Stortorp
Polkav. 8
142 65 TRÅNGSUND


Digital Entreprenad I Stockhol
Bondev. 1
142 66 Trångsund


Krh Byggservice AB
Hammartorpsv. 31
142 62 Trångsund


Jnl Bygg
Lingonbackarna 75
142 64 Trångsund


Partner & Bro AB
Kärrv. 4
142 65 TRÅNGSUND


Peter Kristensen Bygg & Fastighetsservice
Schackv. 10
142 65 TRÅNGSUND


Promota Internrevision AB
Violstigen 3
142 65 TRÅNGSUND


Mn:S Fastighetssnickeri
Stortorpsv. 110 D
142 65 TRÅNGSUND


Trångsunds Byggnads AB
Backslingan 37
142 63 TRÅNGSUND


Guide till orten Trångsund

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Priser för byggföretag och hantverkare Trångsund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Trångsund varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Trångsund och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Trångsund.

Här hittar du mer information om staden Trångsund.

Hittar du inget byggföretag i Trångsund som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.