Byggföretag, hantverkare och snickare i Stockholm

Byggföretag i Stockholm

I staden Stockholm finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 4 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Stockholm som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Stockholm.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Stockholm som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Stockholm.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Stockholm nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Stockholm

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Stockholm som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Jucomi AB
Nimrodsg. 22
115 42 STOCKHOLM


Byggbolaget Södermalm AB
Östgötag. 73 B
116 64 Stockholm


Lisana bygg och Badrum
Dalagatan 31
113 23 Stockholm


Rörstrands Bygg AB
Rörstrandsgatan 24
113 40 Stockholm


Guide till orten Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Stockholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Stockholm varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Stockholm och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Stockholm.

Här hittar du mer information om staden Stockholm.

Hittar du inget byggföretag i Stockholm som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.