Byggföretag, hantverkare och snickare i Stenhamra

Byggföretag i Stenhamra

I staden Stenhamra finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Stenhamra som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Stenhamra.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Stenhamra som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Stenhamra.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Stenhamra nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Stenhamra

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Stenhamra som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bellmansro Montage & Bygg AB
Gläntstigen 3
179 65 STENHAMRA


Tmb Montage och Inredning
Kvartsstigen 9 B
179 61 STENHAMRA


Peter Lund Bygg KB
Alviksv. 18
179 62 Stenhamra


Tmb Montage & Inredning AB
Kvartsstigen 9 B
179 61 STENHAMRA


Aptexa Bygg I Stockholm Fil Till Ursviks Entreprenad Ltd, UK
Söderströms v. 125
179 61 STENHAMRA


Doktorbygg
Klevbergsv. 145
179 60 Stenhamra


Snickar Puls AB
Strandvägen
179 61 STENHAMRA


Allmar Bygg Och Fasad AB
Ängsv. 12 B
179 61 STENHAMRA


Gazpacho Inc. AB
Alvikens Gårdsv. 9
179 62 Stenhamra


Törnby Bygg & Maskin HB
Stenhamrav. 48
179 65 STENHAMRA


Baracus
Morellv. 23
179 63 STENHAMRA


Miro Byggdesign
Skogsv. 29
179 61 STENHAMRA


Guide till orten Stenhamra

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Stenhamra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Stenhamra varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Stenhamra och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Stenhamra.

Här hittar du mer information om staden Stenhamra.

Hittar du inget byggföretag i Stenhamra som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.