Byggföretag, hantverkare och snickare i Spånga

Byggföretag i Spånga

I staden Spånga finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Spånga som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Spånga.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Spånga som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Spånga.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Spånga nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Spånga

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Spånga som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Recreo Bygg AB
Domnarvsg. 11
163 53 SPÅNGA


N H L Snickerier AB
Magasinsv. 13
163 43 Spånga


Tunga Lyft I Sverige AB
Domnarvsg. 7
163 53 SPÅNGA


Nordisol Akustik Stockholm AB
Winquists v. 10 -12
163 41 Spånga


Marpav Mur & Puts AB
Frögränd 4
163 44 SPÅNGA


Johannesberg Golf
08 - 514 500 00Stig Nelson Byggnads AB
Spångav. 339
163 46 SPÅNGA


Gestlöf-Bygg&Snickeri
Solhagav. 70
163 47 Spånga


Guide till orten Spånga

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Priser för byggföretag och hantverkare Spånga

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Spånga varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Spånga och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Spånga.

Här hittar du mer information om staden Spånga.

Hittar du inget byggföretag i Spånga som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.