Byggföretag, hantverkare och snickare i Solna

Byggföretag i Solna

I staden Solna finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Solna som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Solna.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Solna som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Solna.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Solna nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Solna

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Solna som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Anders Byggare AB
Österv. 35
169 55 SOLNA


Constrera AB
Banvaktsv. 24
171 48 Solna


BTH Bygg AB
Armég. 38
171 71 Solna


Lemminkäinen Sverige AB
Svetsarv. 24
171 41 SOLNA


Metrolit Byggnads AB
Hemvärnsg. 15
171 54 SOLNA


Mfh Bygg, AB
Huvudsta Gård
171 73 Solna


Riksbyggen
Råsundav. 1 -3
169 26 SOLNA


Rope Access Stockholm AB
Storg. 27
171 63 SOLNA


Palhus Förvaltning & Facilities Management AB
Armég. 20
171 71 Solna


Drava Bygg & Badrum AB
Ankdammsg. 24
171 43 SOLNA


Ulriksdals Byggnads AB
Mäster Simons v. 20
170 66 SOLNA


Idrotts- & Trädgårdsanläggningar, AB
Åldermansv. 3
171 48 Solna


Guide till orten Solna

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Priser för byggföretag och hantverkare Solna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Solna varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Solna och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Solna.

Här hittar du mer information om staden Solna.

Hittar du inget byggföretag i Solna som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.