Byggföretag, hantverkare och snickare i Sollentuna

Byggföretag i Sollentuna

I staden Sollentuna finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Sollentuna som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Sollentuna.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Sollentuna som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Sollentuna.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Sollentuna nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Sollentuna

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Sollentuna som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Spännteknik S.L.F. AB
Sjöängsv. 7
192 72 Sollentuna


Hambergs Entreprenad
Pionv. 3
191 47 SOLLENTUNA


Acoustic Montage AB
Bergkällav. 30
192 79 SOLLENTUNA


Dywidag Sverige, AB
Sjöängsv. 7
192 72 Sollentuna


Martinsons Entreprenad, AB
Orrv. 26 -26
192 55 SOLLENTUNA


Rönnmarks Undertak AB
Sidensvansv. 8
192 55 SOLLENTUNA


Guide till orten Sollentuna

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Priser för byggföretag och hantverkare Sollentuna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Sollentuna varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Sollentuna och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Sollentuna.

Här hittar du mer information om staden Sollentuna.

Hittar du inget byggföretag i Sollentuna som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.