Byggföretag, hantverkare och snickare i Södertälje

Byggföretag i Södertälje

I staden Södertälje finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Södertälje som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Södertälje.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Södertälje som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Södertälje.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Södertälje nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Södertälje

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Södertälje som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Hygien Bygg Telge AB
Lännockv. 31
152 42 SÖDERTÄLJE


Leif Ahlgren Byggnads AB
Bergviksg. 36
152 50 Södertälje


Dyk & Marin Entreprenad
Sveag. 17
152 42 SÖDERTÄLJE


Austa Smide & Mekaniska arbeten
Skatstigen 2
152 54 Södertälje


Håltagarna Borrteknik Sverige AB
Klastorpsslingan 2
152 42 SÖDERTÄLJE


Cwt VVS & Fastighetsteknik
Virkesv. 10
152 42 SÖDERTÄLJE


Guide till orten Södertälje

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Södertälje

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Södertälje varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Södertälje och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Södertälje.

Här hittar du mer information om staden Södertälje.

Hittar du inget byggföretag i Södertälje som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.