Byggföretag, hantverkare och snickare i Skärholmen

Byggföretag i Skärholmen

I staden Skärholmen finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Skärholmen som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Skärholmen.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Skärholmen som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Skärholmen.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Skärholmen nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Skärholmen

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Skärholmen som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bygg VVS El Stockholm AB
Storholmsbackarna 90 B
127 43 SKÄRHOLMEN


Kendrill Karl-Erik Nylander Drill AB
Murmästarv. 21 -23
127 35 Skärholmen


Rafel Gala
Båtholmsbacken 9
127 42 Skärholmen


T. Laurén Byggare
Laxholmsbacken 48
127 42 Skärholmen


Nordstedt, Mika
Ekholmsv. 337
127 51 Skärholmen


J.V Byggställningar AB
Ängsholmsgränd 53
127 42 Skärholmen


Guide till orten Skärholmen

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Priser för byggföretag och hantverkare Skärholmen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Skärholmen varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Skärholmen och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Skärholmen.

Här hittar du mer information om staden Skärholmen.

Hittar du inget byggföretag i Skärholmen som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.