Byggföretag, hantverkare och snickare i Skå

Byggföretag i Skå

I staden Skå finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 14 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Skå som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Skå.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Skå som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Skå.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Skå nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Skå

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Skå som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Mälarö Fastighets AB
Hammarkvarnsv. 5
179 75 SKÅ


Mälaröarnas Brunnsborrning AB
Lillhagav. 6
179 75 SKÅ


Stockby Byggteknik, AB
Söderbergav. 16
179 75 SKÅ


Östen Lundman Bygg AB
Tegelmästarens Väg 3
179 75 SKÅ


Astinger & Chotkowski Service AB
Barnbyn Skå 24
179 75 SKÅ


Annaleenas Hem AB
Troxhammar Byv. 30
179 75 SKÅ


Lillhaga Bygg
Lillhagav. 3
179 75 SKÅ


Djurö Elektriska
Skå Kyrkväg 19
179 75 SKÅ


Mälarö Produktion AB
Hammarkvarnsv. 5
179 75 SKÅ


Golf & Trädgård AB
Kumlav. 52
179 75 SKÅ


MIFAB
Mörbyv. 41
179 75 SKÅ


Indigo Bygg
Troxhammar Byv. 13
179 75 SKÅ


Kyl & Klimatservice i Tureholm AB
Tureholm
179 75 SKÅ


SBL Byggnads AB
Hammarkvarnsv. 5
179 75 SKÅ


Guide till orten Skå

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Priser för byggföretag och hantverkare Skå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Skå varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Skå och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Skå.

Här hittar du mer information om staden Skå.

Hittar du inget byggföretag i Skå som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.