Byggföretag, hantverkare och snickare i Segersäng

Byggföretag i Segersäng

I staden Segersäng finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 1 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Segersäng som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Segersäng.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Segersäng som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Segersäng.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Segersäng nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Segersäng

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Segersäng som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Mircent Real Estate AB
Tärnslingan 17
148 40 Segersäng


Guide till orten Segersäng

Segersäng är en tätort i Nynäshamns kommun i Stockholms län. När Nynäsbanan öppnades år 1901 inrättades en station med namnet Sorunda. Denna namnändrades 1917 till Segersäng och flyttades också cirka 100 meter.

Yta: 56,12 hektar
Invånarantal: 608, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Segersäng

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Segersäng varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Segersäng och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Segersäng.

Här hittar du mer information om staden Segersäng.

Hittar du inget byggföretag i Segersäng som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.