Byggföretag, hantverkare och snickare i Saltsjöbaden

Byggföretag i Saltsjöbaden

I staden Saltsjöbaden finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 14 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Saltsjöbaden som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Saltsjöbaden.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Saltsjöbaden som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Saltsjöbaden.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Saltsjöbaden nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Saltsjöbaden

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Saltsjöbaden som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Byggbolaget Källden & Granath AB
Berguddsv. 23
133 33 SALTSJÖBADEN


Renovering Universal i Nacka AB
Karpg. 3
133 41 Saltsjöbaden


Saltis Bygg AB
Knut Wallenbergs v. 36
133 34 Saltsjöbaden


Spiggelton Holding AB
Älgöbranten 15
133 37 SALTSJÖBADEN


Hellmark & Hellmark AB
Carl Westmans v. 12
133 35 SALTSJÖBADEN


Minivilla25
Fisksätra Torg 5
133 41 Saltsjöbaden


Lemoni Butik
Mörtg. 15
133 43 Saltsjöbaden


J. Helin Firma
Karpg. 10
133 41 Saltsjöbaden


Älgö Bygg & Måleri KB
Berguddsv. 20
133 33 SALTSJÖBADEN


Saltis Telehuset AB
Knut Wallenbergs v. 36
133 34 Saltsjöbaden


B. Lindqvist Konsult
Fisknätsg. 44
133 43 Saltsjöbaden


Küsel Tjänsteservice
Sjöv. 8
133 36 Saltsjöbaden


Bullerö 3 AB
Sleipnerv. 1
133 38 Saltsjöbaden


SörellS Byggnadsfirma
Skogsöv. 18
133 33 SALTSJÖBADEN


Guide till orten Saltsjöbaden

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Saltsjöbaden

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Saltsjöbaden varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Saltsjöbaden och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Saltsjöbaden.

Här hittar du mer information om staden Saltsjöbaden.

Hittar du inget byggföretag i Saltsjöbaden som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.