Byggföretag, hantverkare och snickare i Rimbo

Byggföretag i Rimbo

I staden Rimbo finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Rimbo som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Rimbo.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Rimbo som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Rimbo.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Rimbo nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Rimbo

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Rimbo som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


NorRim Bygg & Fastighetsprojekt AB
Skogsfruvägen 40
762 61 RIMBO


Rö Mur & Kakel AB
Rökvarnsvägen 24
762 93 Rimbo


Sökare Entreprenad & Byggteam AB
Ekebyv. 121
762 91 Rimbo


TakTeknik
Alv. 6
762 22 Rimbo


Sehman Racing AB
Rallarev. 11
762 61 RIMBO


Furulunds Mark & Trädgård AB
Gullbodavägen 24
762 91 Rimbo


Bygg och Badrum Roslagen AB
Solgården 15
762 93 Rimbo


Björksätra Bygg & Plåt KB
Centralv. 7
762 31 Rimbo


MJ Akustikmontage AB
Alv. 2
762 31 Rimbo


Gustavsson, Gunn-Kristin
Rilanda
762 92 RIMBO


Närtuna Byggservice
Guldgläntan 8223
762 94 RIMBO


Swed Bygg Trading HB
V. Rickeby 37
762 95 Rimbo


Norrim Bygg & Fastighetsprojekt AB
Skogsfruvägen 40
762 61 RIMBO


Guide till orten Rimbo

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Rimbo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Rimbo varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Rimbo och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Rimbo.

Här hittar du mer information om staden Rimbo.

Hittar du inget byggföretag i Rimbo som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.