Byggföretag, hantverkare och snickare i Nacka

Byggföretag i Nacka

I staden Nacka finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 4 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Nacka som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Nacka.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Nacka som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Nacka.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Nacka nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Nacka

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Nacka som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Byggsnabben AB
Kvarnholmsv. 52
131 31 NACKA


Rotgruppen Stockholm AB
Smedjeg. 6
131 54 Nacka


TL Bygg AB
08 - 610 19 10Sofieberg förvaltning
Ryssviksv. 2
131 36 Nacka


Guide till orten Nacka

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Nacka

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Nacka varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Nacka och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Nacka.

Här hittar du mer information om staden Nacka.

Hittar du inget byggföretag i Nacka som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.