Byggföretag, hantverkare och snickare i Lidingö

Byggföretag i Lidingö

I staden Lidingö finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Lidingö som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Lidingö.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Lidingö som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Lidingö.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Lidingö nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Lidingö

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Lidingö som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Tåls Bygg AB
Sturev. 31
181 32 LIDINGÖ


Elefant Flytt & Express AB
S. Kungsv. 70 A
181 32 LIDINGÖ


Lidingö Trädgårdscenter AB
Förrådsv. 11 B
181 41 LIDINGÖ


AB Tiger Jädervik
Furutorpsv. 8
181 90 LIDINGÖ


Ekejas Bokföring
Holavedsv. 25
181 64 Lidingö


Lidingö stads tomtaktiebolag
Stockholmsv. 50
181 32 LIDINGÖ


Guide till orten Lidingö

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Lidingö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Lidingö varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Lidingö och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Lidingö.

Här hittar du mer information om staden Lidingö.

Hittar du inget byggföretag i Lidingö som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.