Byggföretag, hantverkare och snickare i Kungsängen

Byggföretag i Kungsängen

I staden Kungsängen finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kungsängen som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Kungsängen.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kungsängen som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kungsängen.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kungsängen nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kungsängen

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kungsängen som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Hantverkspoolen i Uppland AB
Lennartsnäsvägen
KUNGSÄNGEN


Kabelteknik Ulf Smeby AB
Kraftv. 42
196 37 KUNGSÄNGEN


Exis Fasad & Puts AB
Polkettstigen 18
196 38 Kungsängen


Funktionsbygg i Kungsängen AB
Kadriljv. 4
196 37 KUNGSÄNGEN


Holkko, Yrjö
Geologiv. 7
196 33 KUNGSÄNGEN


E.M Trädgård
Klosterv. 11
196 31 KUNGSÄNGEN


Micmic HB
Bergv. 14 D
196 31 KUNGSÄNGEN


Jmc Stuck & Gipsputs
Fajansstigen 30
196 38 Kungsängen


Villaexteriör I Stockholm AB
Högnäsv. 67
196 34 Kungsängen


Gustap Bygg AB
Kasmov. 16
196 31 KUNGSÄNGEN


Nordiska Stenhus Sverige AB
Österv. 81
196 30 Kungsängen


Twb i Kungsängen
Rankhusv. 38 P
196 31 KUNGSÄNGEN


Guide till orten Kungsängen

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kungsängen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kungsängen varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kungsängen och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kungsängen.

Här hittar du mer information om staden Kungsängen.

Hittar du inget byggföretag i Kungsängen som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.