Byggföretag, hantverkare och snickare i Kista

Byggföretag i Kista

I staden Kista finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kista som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Kista.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kista som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kista.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kista nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kista

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kista som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Box Bygg, AB
Torshamnsg. 30 A
164 40 KISTA


Dekonak Bygg & Städ
Bergeng. 12
164 35 KISTA


Dj Contractor AB
Radio Site Solution Specialist Sweden R4s AB
Torshamnsg. 30 D
164 40 KISTA


AB Skandwell
Saimag. 7
164 75 KISTA


Nator AB
Torshamnsg. 30 B
164 40 KISTA


Mer-Ka Fastighet Service
Torneåg. 21
164 79 KISTA


Elite El Och Bygg
Porkalag. 11
164 76 Kista


Entreprenör Berndt Andersson
Nidarosg. 24
164 34 Kista


Guide till orten Kista

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Priser för byggföretag och hantverkare Kista

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kista varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kista och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kista.

Här hittar du mer information om staden Kista.

Hittar du inget byggföretag i Kista som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.