Byggföretag, hantverkare och snickare i Järna

Byggföretag i Järna

I staden Järna finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 10 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Järna som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Järna.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Järna som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Järna.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Järna nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Järna

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Järna som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Löndqvist Schakt&Entrepenad
Snorpv. 33 Asphöjden
153 95 JÄRNA


Köksträdgården I Järna, AB
Överjärna Lillkärr
153 95 JÄRNA


Starrbäcken Bygg AB
Starrbäcksv. 11
153 35 JÄRNA


Wigells Mark & Bygg
Sveas v. 26
153 38 Järna


G & L Global Service AB
Björkv. 7 B
153 36 Järna


Byggfutten Bygg & Plattsättning AB
Storg. 67
153 30 Järna


Kaistinen Byggtjänst
Solstigen 2
153 95 JÄRNA


Rf Industriteknik
070 - 885 07 89Racerbygg AB
Östergrens Tak O Bygg AB
Fasanv. 10
153 35 JÄRNA


Guide till orten Järna

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Järna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Järna varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Järna och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Järna.

Här hittar du mer information om staden Järna.

Hittar du inget byggföretag i Järna som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.