Byggföretag, hantverkare och snickare i Järfälla

Byggföretag i Järfälla

I staden Järfälla finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 11 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Järfälla som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Järfälla.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Järfälla som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Järfälla.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Järfälla nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Järfälla

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Järfälla som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Hortlunds Bygg & Teknik AB
Nettov. 1
175 41 JÄRFÄLLA


JMT Järfälla Murteknik AB
Norrskensv. 8
175 67 JÄRFÄLLA


Jannes Byggservice
Tennringen 38
176 74 Järfälla


Winge Byggnads AB
Kärrv. 40
177 60 Järfälla


Almström & Ogebratt bygger AB
Orionv. 97
175 60 Järfälla


Byggamera
Frihetsv. 28
177 33 Järfälla


Swenordic Fastighet I Stockholm AB
Snapphanev. 216
177 55 Järfälla


Sverige Stroj AB
Veddestav. 18
175 62 Järfälla


RR Tak Teknik AB
Spjutv. 5 C
175 61 JÄRFÄLLA


ASH Bygg & Badrum AB
Fölv. 30
177 39 Järfälla


Barkarby Måleri & Bygg
Mistelv. 1
176 74 Järfälla


Guide till orten Järfälla

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Priser för byggföretag och hantverkare Järfälla

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Järfälla varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Järfälla och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Järfälla.

Här hittar du mer information om staden Järfälla.

Hittar du inget byggföretag i Järfälla som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.