Byggföretag, hantverkare och snickare i Hägersten

Byggföretag i Hägersten

I staden Hägersten finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Hägersten som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Hägersten.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Hägersten som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Hägersten.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Hägersten nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Hägersten

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Hägersten som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Heving & Hägglund AB
Västberga Allé 60
126 30 HÄGERSTEN


Öhmans Bygg & Fastighets AB
Instrumentv. 18
126 53 Hägersten


Zeppelin Form & Betong AB
Kontrollv. 11
126 79 Hägersten


Ishant Bygg AB
Hägerstensv. 308
129 41 Hägersten


Pierre Bygg & Plattsättning
Stjernströms v. 16
129 35 HÄGERSTEN


Nordbro i Stockholm AB
Karusellplan 13
126 31 Hägersten


Moabgruppen AB
Ellen Keys g. 60
129 53 HÄGERSTEN


Sebastians Bygg Hantverkare AB
Sigfridsv. 9
126 50 HÄGERSTEN


Q-gruppen AB
Vretensborgsv. 20
126 30 HÄGERSTEN


Oljibe AB
Elektrav. 67
126 30 HÄGERSTEN


Montera Plåt & Bygg AB
Tellusborgsv. 67 B
126 29 HÄGERSTEN


Fästeb Bygg AB
08 - 744 00 07Storstadens Betonghåltagning AB
Tellusborgsv. 92
126 28 Hägersten


Guide till orten Hägersten

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Priser för byggföretag och hantverkare Hägersten

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Hägersten varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Hägersten och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Hägersten.

Här hittar du mer information om staden Hägersten.

Hittar du inget byggföretag i Hägersten som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.