Byggföretag, hantverkare och snickare i Färentuna

Byggföretag i Färentuna

I staden Färentuna finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 15 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Färentuna som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Färentuna.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Färentuna som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Färentuna.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Färentuna nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Färentuna

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Färentuna som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Snickargården.se
Högbyskärsv. 10
179 98 Färentuna


Design Av Land
Ettans v. 28
179 97 FÄRENTUNA


Sundins Snickeri, J O
Kvarnv. 9
179 97 FÄRENTUNA


Aderni
Karlsbergsv. 17
179 98 Färentuna


LO Wichmanns Trädgård
Rönnebov. 11 B
179 98 Färentuna


Grundproffs Sth HB
Björkviksvägen 78
179 98 Färentuna


Rimantas Simkus
Skogsbacken 6
179 97 FÄRENTUNA


Lennart Lindqvist Måleri & Plattsättning
Frälsegårdsv. 6
179 97 FÄRENTUNA


Screwfinder Sweden AB
Skepparns v. 28
179 97 FÄRENTUNA


Grundproffs Sth, AB
Björkviksvägen 80
179 98 Färentuna


AB Frejas Gossar
Kungsbergav. 33
179 97 FÄRENTUNA


Å.B Trading
Skogsbacken 19
179 97 FÄRENTUNA


Polis Andrei
Tullhusv. 32
179 97 FÄRENTUNA


ML Communikation AB
Kvarnv. 20
179 97 FÄRENTUNA


Ericsson & Blomqvist AB
Ilända Bryggväg 21
179 98 Färentuna


Guide till orten Färentuna

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Priser för byggföretag och hantverkare Färentuna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Färentuna varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Färentuna och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Färentuna.

Här hittar du mer information om staden Färentuna.

Hittar du inget byggföretag i Färentuna som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.