Byggföretag, hantverkare och snickare i Drottningholm

Byggföretag i Drottningholm

I staden Drottningholm finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Drottningholm som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Drottningholm.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Drottningholm som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Drottningholm.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Drottningholm nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Drottningholm

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Drottningholm som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Drottningholms Extrarum AB
Stångholmsv. 5
178 93 DROTTNINGHOLM


Jan West Byggare AB
Ängsholmen 2
178 93 DROTTNINGHOLM


West Byggare AB, Jan
ÄNGSHOLMEN LOVÖ
178 93 DROTTNINGHOLM


Lundquist AB, Ove
Skolallén 12
178 93 DROTTNINGHOLM


Hyrvattenskoter i Mälaren & Saltsjön AB
Brostugan Kärsön
178 93 DROTTNINGHOLM


BFB Consulting AB
Lullehov 3
178 93 DROTTNINGHOLM


Pambo AB
Ekeröv. 22
178 93 DROTTNINGHOLM


Orts Bygg
Kungsgården 100
178 93 DROTTNINGHOLM


Guide till orten Drottningholm

Drottningholm är en tätort på Lovön i Mälaren som ligger i Ekerö kommun i Stockholms län. Drottningholm har broförbindelse med Nockeby i Stockholm genom Drottningholmsbron och Nockebybron (länsväg 261).

Yta: 147,06 hektar
Invånarantal: 398, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Drottningholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Drottningholm varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Drottningholm och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Drottningholm.

Här hittar du mer information om staden Drottningholm.

Hittar du inget byggföretag i Drottningholm som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.