Byggföretag, hantverkare och snickare i Djurhamn

Byggföretag i Djurhamn

I staden Djurhamn finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Djurhamn som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Djurhamn.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Djurhamn som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Djurhamn.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Djurhamn nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Djurhamn

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Djurhamn som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Djurö Byggtjänst HA AB
Sanduddens v. 15
139 73 Djurhamn


Home Heating Sthlm
Jessens Backe 21
139 75 Djurhamn


Jp Holmér
070 - 491 70 71Byggludde
Oxelv. 5
139 73 Djurhamn


Rickard Kron Bygg & Fastighetsservice AB
Röda Radhusen 8
139 73 Djurhamn


Knott AB
Almv. 5
139 73 Djurhamn


Högbena Bygg O Mekaniska
Korphalsv. 1
139 74 DJURHAMN


Avil Bygg AB
Abborrkroksv. 68
139 75 Djurhamn


Djurhamns Byggservice AB
Hasselv. 7
139 73 Djurhamn


Säkra Konstruktion
Svarthöjdsv. 19
139 73 Djurhamn


Bourelius Bygg & Inredning
Barnviks Byv. 24
139 72 DJURHAMN


Västra Byggkonsult Sven Skogh AB
Strömsängsv. 4
139 75 Djurhamn


P.T.C.J Hall Bygg Entreprenad AB
Tomta Allé 7
139 75 Djurhamn


Guide till orten Djurhamn

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Djurhamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Djurhamn varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Djurhamn och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Djurhamn.

Här hittar du mer information om staden Djurhamn.

Hittar du inget byggföretag i Djurhamn som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.