Byggföretag, hantverkare och snickare i Bergshamra

Byggföretag i Bergshamra

I staden Bergshamra finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 10 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bergshamra som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Stockholm, förslagsvis som ligger i närheten av Bergshamra.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bergshamra som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bergshamra.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bergshamra nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bergshamra

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bergshamra som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Nils Schönbergs Bygg & Fastighetsservice
Moraängsvägen 2
761 11 Bergshamra


M. Ravalds Bygg AB
Bygdegårdsvägen 3
761 11 Bergshamra


Kalle Nordlund Bygg & Besiktning AB
Ridv. 14
761 11 Bergshamra


M. Källströms Fastighetsservice
Lugnetv. 14
761 11 Bergshamra


Wema Bygg AB
Virkesvägen 9
761 11 Bergshamra


Nissen-Schultz, Kurt Ronnie Gregor
Bergshamra byväg 6
761 11 Bergshamra


Lillebror Bygg AB
Vettershaga byväg 1
761 12 BERGSHAMRA


Henningssons Byggservice
Lagboda
761 12 BERGSHAMRA


Henningsons Bygg AB
Lilla Vaxtunavägen 6
761 12 BERGSHAMRA


Mystax Bygg AB
Virkesvägen 4
761 11 Bergshamra


Guide till orten Bergshamra

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Bergshamra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bergshamra varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bergshamra och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bergshamra.

Här hittar du mer information om staden Bergshamra.

Hittar du inget byggföretag i Bergshamra som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Stockholm.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.